10Φεβ

10 δωρεάν γραμματοσειρές από το fontsquirrel.

, 10 Φεβρουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

To WDB σας παρουσιάζει μια συλλογή από δωρεάν (για εμπορική χρήση) γραμματοσειρές για να εμπλουτίσετε το εικαστικό σας. Δυστυχώς δεν υποστηρίζουν Ελληνικούς χαρακτήρες αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εναλλακτικά στοιχεία του design όπως Αγγλικά σλόγκαν, φράσεις, αριθμούς κτλ. Οι συγκεκριμένες γραμματοσειρές διατίθενται για δωρεάν λήψη από το www.fontsquirrel.com.

1. Aller (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

2. Fertigo Pro Regular (Λήψη)
Δωρέαν λήψη από το myfonts.com (χρειάζεται registration).

Επισκόπηση γραμματοσειράς

3. Colaborate (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

4. NeoRetroDraw (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

5. Ubuntu title (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

6. Marketing (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

7. Justus (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

8. UglyQua (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

9. Universal Fruitcake (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

10. Yanone Kaffeesatz (Λήψη)

Επισκόπηση γραμματοσειράς

Πηγή πληροφορίας woork.blogspot.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 10 δωρεάν γραμματοσειρές από το fontsquirrel. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter