14Νοέ

10 εντυπωσιακά Wallpapers για να ομορφύνει το desktop σας.

, 14 Νοεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Κάνοντας αλλαγή στην μορφή του Desktop, δημιουργείται μια αίσθηση αλλαγής και ανανέωσης, η οποία μπορεί και να έχει θετικά αποτελέσματα στην εργασία σας, ιδιαίτερα αν αυτή είναι δημιουργική και απαιτεί όρεξη και καλή διάθεση.

Για το λόγο αυτό, το Web Design Blog έψαξε και βρήκε 10 αξιόλογα Wallpapers τα οποία αξίζει να δείτε και να δοκιμάσετε. Τα Wallpapers προέρχονται από το Desktopography, ένα website αφιερωμένο σε όμορφα Wallpapers και μάλιστα χωρίς κόστος, το NdesignStudio και διάφορα άλλα.

Blue Moon

By Microbot

Desktopography 2008

By Alexander Radsby

Little World

By Heiko Klug

Phoenix

By Nick La

Flow

By Nick La

Life

By Nick La

Bamboo

By Nick La

Sureal World

By Riolcrt

Retro Machina

By Destin8x

Todd’s Nebula

By Casperium

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 10 εντυπωσιακά Wallpapers για να ομορφύνει το desktop σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

 • Κωνσταντίνος Says: Νοεμβρίου 14, 2008 at 2:13 μμ

  Το 1ο (Blue Moon) κατά την γνώμη μου είναι το πιο ωραίο. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και το νέο μου background.

  Απάντηση

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter