3Δεκ

1000 + 400 Δωρεάν ποιοτικά εικονίδια

, 3 Δεκεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Αναζητώντας πάντα την καλύτερη δυνατή πληροφορία για εσάς τους αναγνώστες του, το Web Design Blog ανακάλυψε ένα άρθρο στο Pinvoke το οποίο αναφέρεται σε 1000 + 400 Δωρεάν εικονίδια. Τα 1000 + 400 αυτά εικονίδια είναι πολύ καλής ποιότητας, σχεδιασμένα λεπτομερώς από τον Ιάπωνα designer Yusuke Kamiyamane (http://yusukekamiyamane.com/) και προσφέρονται για χρήση υπό μια από τις 2 ακόλουθες προϋποθέσεις:

1ον Κάνοντας αναφορά στο σχεδιαστή των εικονιδίων, Yusuke Kamiyamane σύμφωνα με την Creative Commons Attribution 3.0 license

ή

2ον Αποκτώντας το δικαίωμα να μην αναφέρεται το όνομα του Yusuke Kamiyamane με την πληρωμή ενός ποσού.

Fugue iconset

Αναλυτικά, η σειρά των 1000 icons, ονομάζεται FUGUE. Μπορείτε:

Diagona iconset

Η σειρά των 400 icons, ονομάζεται DIAGONA. Μπορείτε:

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 1000 + 400 Δωρεάν ποιοτικά εικονίδια γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter