27Οκτ

11 websites με Δωρεάν φωτογραφίες και γραφικά

, 27 Οκτωβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Όλοι οι Web Designers αντιμετωπίζουν τουλάχιστον μια φορά σε κάθε project το ίδιο πρόβλημα: Έλλειψη φωτογραφικού υλικού. Δυστυχώς, ένα μεγάλο ποσοστό πελατών, δεν έχει στη διάθεσή του το απαιτούμενο οπτικό υλικό που χρειάζεται ο Web Designer για το σχεδιασμό του site.

Όταν ένα website πρέπει να γίνει photo based, (design βασισμένο κατά βάση σε φωτογραφίες) κάτι που ισχύει τις περισσότερες φορές, αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους Web Designers, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά δυσκολεύονται χωρίς φωτογραφίες. Για το λόγο αυτό, ο κάθε Web Designer οφείλει να έχει μια λίστα με Websites που προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφίες στο «οπλοστάσιο» του.

Το Web Design Blog, σας παραθέτει μια τέτοια λίστα με 10 από τα καλύτερα websites που προσφέρουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, φωτογραφίες και γραφικά. Κάθε website έχει τους «κανόνες» του, αλλά σε γενικές γραμμές το υλικό προσφέρεται για download χωρίς περιορισμούς. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί:

1. EveryStockPhoto

2. Deviantart

3. Sxc.hu

4. Image*After

5. AllDigitalDreamer

6. FreeRange

7. FreeDigitalPhotos

8. TurboPhoto

9. ImageBase

10. PhotoRack

11. StockVault

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 11 websites με Δωρεάν φωτογραφίες και γραφικά γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter