13Μαι

18 μηχανές αναζήτησης για Web Designers

, 13 Μάϊος 2009 | RESOURCES | 2 Σχόλια

Ο αναγνώστης μας @spyroskotsakis μάς έστειλε το link για ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο, το οποίο έχει σχέση με την εύρεση πηγών (resources) για web designers. Το άρθρο έχει γραφτεί από το Minervity και αναφέρεται συγκεκριμένα σε 18 μηχανές αναζήτησης που μπορούν να προσφέρουν στους Web Designers αυτό που χρειάζονται τη στιγμή που ασχολούνται με τα project τους.

Ο αρθρογράφος πολύ σωστά αναφέρει πως μια από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης ενός Web Designer είναι οι μηχανές αναζήτησης. Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε με τη σειρά που υπάρχουν και στο αρχικό άρθρο, τις μηχανές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά για εσάς.

1. IconSeeker

IconSeeker

2. IconFinder

IconFinder

3. IconLet

IconLet

4. IconLook

IconLook

5. IconDB

IconDB

6. Icons Search

IconsSearch

7. Very Icon

VeryIcon

8. EasyIconFinder

EasyIconFinder

9. FontHit

FontHit

10. FyFont

FyFont

11. FindTTF

FindTTF

12. MyFonts

MyFonts

13. Free Fonts

FreeFonts

14. FontSeek

FontSeek

15. TutSearch

TutSearch

16. Vectorials

Vectorials

17. Tutorial Vault

TutorialVault

18. Tutorial SearchTutorialSearch

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 18 μηχανές αναζήτησης για Web Designers γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

2 comments so far

 • dinos Says: Μαΐου 14, 2009 at 9:43 πμ

  Πολύ ωραίο post. Τα icon που δίνουν οι παραπάνω μηχανές αναζήτησης μπορεί ο καθένας να τα χρησιμοποιήσει ελεύθερα;

  Απάντηση
 • Σπύρος Παπασπυρόπουλος | Web Professional Says: Μαΐου 14, 2009 at 9:54 πμ

  Κάθε website αναφέρει την επιτρεπόμενη χρήση για κάθε εικονίδιο χωριστά. Οπότε διαφέρει από site σε site και από εικονίδιο σε εικονίδιο :)

  Απάντηση

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter