18Μάιος

24 δωρεάν vector εικονίδια Handy

, 18 Μαΐου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το WDB σας παρουσιάζει μια συλλογή από 24 πανέμορφα vector εικονίδια που δημοσιευτήκανε πρόσφατα στο Webdesigner Depot προς δωρεάν λήψη.

handy_icons
Download Handy Icons

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσετε να κάνετε download τα εικονίδια Handy, είναι η εγγραφή στο Rss feed της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας και τη λήψη Rss, θα μπορέσετε να λάβετε το κωδικό που προβάλλεται στο κάτω μέρος κάθε άρθρου.

Πηγή πληροφορίας: Webdesigner Depot

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 24 δωρεάν vector εικονίδια Handy γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter