9Δεκ

25 ξεχωριστά design συστημάτων πλοήγησης για websites

, 9 Δεκεμβρίου 2008 | INSPIRATION | 0 Σχόλια

ο Web Design Blog ανακάλυψε δύο post από το Vandeley Design, τα οποία παρουσιάζουν μια σειρά από 100+ εντυπωσιακά designs από navigation systems σε websites. Τα websites έχουν το κάθε ένα το δικό τους στυλ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουν καταφέρει να σχεδιάσουν το σύστημα πλοήγησής τους με τέτοιον τρόπο, ώστε να αποτελεί μέρος του συνολικού έργου χωρίς να βρίσκεται εκεί απλά ως μενού. Φιλτράροντας την λίστα του Vandeley Design που βρίσκεται χωρισμένη σε 2 άρθρα, εδώ και εδώ, σας παρουσιάζουμε αυτά που εμείς θεωρούμε ως τα 25 καλύτερα navigation systems από αυτά που προτείνει. Σίγουρα μια πολύ καλή πηγή έμπνευσης για επόμενα design σας.

30elm

Ad Fed

Africa Tour 2008

Ashville School

Bird Malaysia

BlackBook Magazine

Branded07

Buffalo

Carbonica

Create and Live

DrupalCon DC

Fall for Tennessee

David Hellmann

Interspire

Jamie’s Italian

MacAllen Ridge

Michael Coyle

Navigant Consulting

Paolo Boccardi

Rockatee

Rzepak Pure

Soh Tanaka

Thuiven

Tennessee Vacation

Viget Extend

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 25 ξεχωριστά design συστημάτων πλοήγησης για websites γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter