9Ιούλ

3 Greasemonkey Scripts για να βελτιώσετε το Bing

, 9 Ιουλίου 2009 | VARIOUS SEO TIPS | 1 Σχόλιο

Η μηχανή αναζήτησης της Microsoft εν ονόματι Bing έκανε δυναμική εμφάνιση περίπου ένα μήνα πριν και από τότε έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς των μηχανών αναζήτησης. Μέσα σε αυτό το μήνα έχουν βγει 3 πολύ χρήσιμα δωρεάν GreaseMonkey Scripts με τα οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας. Αυτά τα 3 GreaseMonkey Scripts, έχουν σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία ώστε γράφτηκαν γι’ αυτά πολλά άρθρα. Πριν όμως σας παρουσιάσουμε αυτά τα scripts, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τον Firefox (εάν δεν τον χρησιμοποιείτε ήδη), να μεταβείτε στη σελίδα του GreaseMonkey Mozilla addon (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748) και να το εγκαταστήστε.

Έχοντας ολοκληρώσει τις παραπάνω ενέργειες, μπορείτε να δοκιμάσετε τώρα τα 3 παρακάτω scripts:

Αριθμημένα αποτελέσματα αναζήτησης

http://userscripts.org/scripts/show/50744

greasemonkey-script-1
Αυτό το addon σας δίνει την ευκολία να διακρίνετε την κατάταξη του κάθε αποτελέσματος, προσθέτοντας ένα μικρό νούμερο στα αριστερά του result.

Bing Cleaner

http://userscripts.org/scripts/show/50649

greasemonkey-script-2
Το συγκεκριμένο script καταργεί τα sponsored αποτελέσματα και μεταφέρει τις σχετικές αναζητήσεις στην δεξιά μεριά της σελίδας για πιο εύκολη πρόσβαση.

Google + Bing

http://hublog.hubmed.org/archives/001861.html

greasemonkey-script-3
Με αυτό το script, θα μπορείτε να προσθέσετε στα αποτελέσματα του Google και τα αποτελέσματα του Bing!

Πηγή άρθρου: Google search for “Cool Greasmonkey scripts for bing” http://www.google.com/search?q=cool+greasemonkey+scripts+for+bing&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a το οποίο βγάζει μια σειρά από όμοια άρθρα στην αρχική σελίδα.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 3 Greasemonkey Scripts για να βελτιώσετε το Bing γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter