19Αυγ

74 Πινέλα (brushes) με grunge χαρακτήρα

, 19 Αυγούστου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το διαδίκτυο διαμορφώνεται καθημερινά σε έναν πιο πλούσιο και δημιουργικό τόπο. Οι Web Designers δοκιμάζουν συνεχώς νέες τεχνικές και προσφέρουν στους χρήστες όλο και πιο εντυπωσιακές εμπειρίες.

Όπως έχουμε αναφερθεί και σε παλαιότερο άρθρο με τίτλο “Web Design Trends 2008” οι τάσεις που κυριαρχούν αυτή την στιγμή είναι οι grunge τεχνικές. Ένα πολύ δυνατό στοιχείο που χρησιμοποιείται στα grunge websites, είναι οι δυνατές πινελιές με “φυσική” αίσθηση.

Το γνωστό Blog www.smashingmagazine.com, παραχωρεί στους αναγνώστες του μια συλλογή από 74 πινέλα, (brushes) που έχουν grunge χαρακτήρα για δωρεάν αποθήκευση και χρήση, με μόνο περιορισμό την απαγόρευση της πώλησής τους. Κάθε άλλη χρήση των brushes είναι ελεύθερη.

Τη συλλογή την έχει σχεδιάσει η Silvia Bukovac Gasevic, η οποία είναι το δημιουργικό μυαλό της graphics-illustrations.com. Τα brushes είναι συμβατά με τα Adobe Photoshop 7.0, CS, CS2 και CS3, το Photoshop Elements, το Paint Shop Pro, το πολύ καλό Open Source πρόγραμμα GIMP καθώς και το Paint.NET.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 74 Πινέλα (brushes) με grunge χαρακτήρα γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter