13Μαρ

9 Δωρεάν e-commerce/carts λύσεις

, 13 Μαρτίου 2009 | Uncategorized | 4 Σχόλια

Καθώς το διαδίκτυο ωριμάζει, παράλληλα ωριμάζει και ο τρόπος χρήσης του από τους χρήστες. Όλο και περισσότεροι αρχίζουν και καταλαβαίνουν την ασφάλεια των διαδικτυακών συναλλαγών και σιγά – σιγά προχωράνε σε on line αγορές. Η ανάγκη για e-shop websites είναι πιο αυξημένη από ποτέ. Ευτυχώς λύσεις υπάρχουν πολλές και διάφορες. Λύσεις που καλύπτουν από απλές ανάγκες ενός μικρού Cart μέχρι και μεγάλα eshops τα οποία προσφέρουν πολλαπλές επιλογές στους χρήστες τους.

Εσείς σαν επαγγελματίας web designer / developer, αν δεν χρησιμοποιείτε κάποιο custom made πακέτο (eshop ή Cart) στην εταιρία που εργάζεστε ή αν δεν έχετε δημιουργήσει κάποιο δικό σας, μπορείτε να εξετάσετε μερικά από τα πακέτα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Οι παρακάτω προτάσεις δεν είναι υπό σύγκριση. Το Web Design Blog τις έχει παραθέσει ώστε να σας προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές.

Magento

(http://www.magentocommerce.com/)

magento

Μια από τις πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις η οποία παρέχεται δωρεάν. Με μια πληθώρα από επιλογές, το Magento μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε από απλά e-shops μέχρι και πολύπλοκα e-commerce websites. Με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται σαν κάποιο λογισμικό το οποίο θα μπορούσε να παρέχεται δωρεάν.

OsCommerce

(http://www.oscommerce.com/)

oscommerce

Ίσως και η πιο γνωστή Open Srouce πλατφόρμα για e-shop στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή. Με μια μεγάλη on line κοινότητα να υποστηρίζει το project, το osCommerce έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Zen Cart

(http://www.zen-cart.com/)

zencart

Άλλη μια γνωστή Open Source πλατφόρμα, είναι αυτή που ονομάζεται Zen Cart. Είναι βασισμένη στο osCommerce. Μερικοί την προτιμούν, θεωρώντας την σαν την φυσική εξέλιξη του osCommerce.

PrestaShop

(http://www.prestashop.com/)

prestashop

Μία δωρεάν Open Source λύση, σε pHp επαγγελματικού επιπέδου. Χαρακτηρίζεται από τη σταθερότητά του και τις άφθονες επιλογές του.

OpenCart

(http://www.opencart.com/)

opencart

Το OpenCart είναι ένα Open Source Cart λογισμικό, το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιείσετε χωρίς καμία χρέωση. Η πιο ενδιαφέρουσα από τις επιλογές του, είναι η ικανότητα που δίνει στους χρήστες να εισάγουν σχόλια στα προϊόντα και να τα βαθμολογούν.

CubeCart V3

(http://www.cubecart.com/site/home/)

cubecart

Ένα πολύ γνωστό λογισμικό, το οποίο υποστηρίζεται από μια αρκετά μεγάλη κοινότητα χρηστών. Η έκδοση CubeCart V3 παρέχεται δωρεάν με μόνο περιορισμό την παραμονή της επωνυμίας στο footer των σελίδων σας. Τα support forums είναι πολύ ενεργά και υπάρχει μεγάλη συνεισφορά plugins από τρίτους.

Agora Cart

(http://www.agoracart.com/)

agora

Ένα Open Source Cart που έχει πολύ καλή φήμη και το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Το Agora Cart παρέχει πολλές λύσεις σε επίπεδο πληρωμής και θεωρείται από τα πιο δημοφιλή e-commerce solutions της κατηγορίας του.

Ubercart

(http://www.ubercart.org/)

ubercart

Ένα Open Source Cart το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και σας δίνει την δυνατότητα να συνεργαστεί με το Drupal website σας. Οπότε ο συνδυασμός αυτών των δύο λογισμικών μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

StoreSprite

(http://www.storesprite.com/)

storesprite

Ένα δωρεάν, ισχυρό shopping cart το οποίο είναι σχεδιασμένο στο pHp / MySQL και είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και στην παραμετροποίηση. Αν και δωρεάν, το StoreSprite διατηρεί την ταυτότητά του εμφανίζοντας την επωνυμία του σε διάφορα σημεία εκτός και αν πληρώσετε κάποιο ποσό για να μην εμφανίζεται.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 9 Δωρεάν e-commerce/carts λύσεις γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

4 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter