6Νοέ

Εκπληκτικά έργα από ξεχωριστούς designers.

, 6 Νοεμβρίου 2008 | INSPIRATION | 3 Σχόλια

Υπάρχουν κάποιοι ξεχωριστοί designers που ξεφεύγουν από τα μέσα όρια έμπνευσης και καταφέρνουν να σχεδιάζουν εκπληκτικά έργα. Δημιουργούν απίστευτες συνθέσεις που κυριολεκτικά είναι οπτικές πανδαισίες για τον ανθρώπινο νου.

Το DzineBlog παρουσίασε δέκα designers που ξεχωρίζουν για την απίστευτη δουλεία τους. Η σειρά προβολή τους είναι τυχαία καθώς και η επιλογή τους.

1. Olli-Pekka Jauhiainen


2. Craig Shields3. André SMATIK Ljosaj
4. Mate Steinforth5. Jeremie Werner

6. Justin.M.Maller


7. Rik oostenbroex

8. Guillermo Alarcón9. Evegeny Kiselev

10. Stefun Lucut

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εκπληκτικά έργα από ξεχωριστούς designers. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

3 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter