5Ιαν

Author Gravatar σε Post

, 5 Ιανουαρίου 2009 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Ίσως κάποιες φορές να θέλετε να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο παράγετε τα άρθρα σας στο WordPress και να κάνετε τα θέματα σας να φαίνονται καλύτερα. Η λύση που σας προτείνουμε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό κείμενο, το οποίο θα «διαβάσουμε» μέσα από το profile σας, και την φωτογραφία που έχετε ορίσει στο profile σας μέσα από τα Gravatars.

Εάν ανοίξετε το αρχείο single.php θα βρείτε τον παρακάτω κώδικα:

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php the_content(‘Read the rest’); ?>

<?php comments_template(); ?>
<!–
<?php trackback_rdf(); ?>
–>
<?php endwhile; endif; ?>

Αυτό που εμείς θέλουμε να κάνουμε είναι να τραβήξουμε μερικές πληροφορίες μέσα από το profile μας. Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης την υπηρεσία Gravatars η οποία μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε κάποιο εικονίδιο που αντιπροσωπεύει το όνομα του χρήστη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την χρήση των Gravatars εδώ (http://en.gravatar.com/site/implement/wordpress).

Ο κώδικας μας τώρα είναι ο παρακάτω και μπαίνει στο single.php αντικαθιστώντας το ήδη υπάρχων κώδικα που βλέπετε παραπάνω.

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php the_content(‘Read the rest’); ?>

<div class=”author”>
<?php echo get_avatar( get_the_author_id(), ’65’ ); ?> <strong><a href=”<?php the_author_url(); ?> “><?php the_author(); ?></a></strong>

<?php the_author_description(); ?>
</div>

<!– author –>

<?php comments_template(); ?>
<!–
<?php trackback_rdf(); ?>
–>

<?php endwhile; endif; ?>

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο Codex του WordPress σεχτικά με πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε για τους Authors (http://codex.wordpress.org/Author_Templates) των posts ή για τα Gravatars http://codex.wordpress.org/Using_Gravatars

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Author Gravatar σε Post γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter