16Ιούλ

8 απόλυτα FireFox addons για graphic/ web designers.

, 16 Ιουλίου 2008 | BROWSERS | 0 Σχόλια

To Web Design Blog σας παρουσιάζει 8 FireFox addons που κάνουν την δουλειά του graphic/ web designer πολύ πιο εύκολη. Όλα τα addons εγκαθίστανται αυτόματα από τον FireFox και δέχεστε αυτόματες ενημερώσεις για τυχών μελλοντικές αναβαθμίσεις και καινούργιες εκδόσεις.

ColorZilla 1.0

Το ColorZilla είναι ένα εύχρηστο εργαλείο συλλογής χρωμάτων (eyedropper / color picker) και μέτρησης.
Download ColorZilla

Window Resizer

To Window Resizer addon σας επιτρέπει να προσαρμόζετε το παράθυρο του browser στα γνωστά μεγέθη (1024 x768 κτλ) ώστε να μπορείτε να βλέπετε την ιστοσελίδα που προβάλλεται σε διάφορες αναλύσεις οθονών.
Download Window Resizer

Web Developer

Το Firefox Web Developer addon είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τους web designers, όχι μονό σας δίνει την δυνατότητα να μελετήσετε των κώδικα ενός website αλλά περιλαμβάνει επιλογές σχετικά με την σωστή συγγραφή του κώδικα και εντοπίζει λάθη και προβλήματα.
Download Web Developer

Palette Grabber

Το Palette Grabber είναι ένα απλό εργαλείο που δημιουργεί χρωματικές παλέτες για Photoshop, Paint Shop Pro, GIMP, Flash, Fireworks, και OS X από την ιστοσελίδα που επιθυμείτε.
Download Grabber

FireShot

Το FireShot είναι σχετικά ένα απλό εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργείτε screenshots από τις ιστοσελίδες που βλέπετε. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε γραφικά και σημειώσεις στο screenshot που επιθυμείτε.
Download FireShot

MeasureIt

Το MeasureIt σας επιτρέπει να φέρεται έναν εικονικό χάρακα για να μετρήσετε τις διαστάσεις καθώς επίσης και πληροφορίες για το πως είναι σχεδιασμένα τα διάφορα στοιχεία της ιστοσελίδας που προβάλλεται.
Download MeasureIt

IE Tab

Το IE Tab είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να δείτε την ιστοσελίδα που επιθυμείτε όπως ακριβώς φαίνεται στον IE, με τον ίδιο μηχανισμό rendering.
Download IE Tab

FireFTP

Το FireFTP είναι ένα δωρεάν ασφαλές FTP πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ανεβάζετε τα αρχεία σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να χάνετε χρόνο σε πληρωμένες λύσεις.
Download FireFTP

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 8 απόλυτα FireFox addons για graphic/ web designers. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter