13Νοέ

Τα καλύτερα Cheat Sheets για web developers

, 13 Νοεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

To Web Design Blog έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν χρήσιμα Cheat Sheets για web designers (μέρος 1/ μέρος 2). Σήμερα σας παραθέτει μια λίστα από τα καλύτερα Cheat Sheets για web developers, που περιλαμβάνουν τις πιο διαδομένες πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται στην σημερινή διαδικτυακή κοινότητα όπως jQuery, Mootools, Prototype, PHP, MySQL κ.α.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα Cheat Sheets, είναι οργανωμένες σημειώσεις που παρέχουν χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο θέμα.

1. jQuery Cheat Sheet

2. Mootools Cheat Sheet

3. Ruby on Rails Cheat Sheet

4. Django Cheat Sheet

5. YUI Cheat Sheet

6. Prototype Cheat Sheet

7. Scriptaculous Cheat Sheet

8. extJs Cheat Sheet

9. Javascript Cheat Sheet

10. HTML Cheat Sheet

11. CSS Cheat Sheet

12. Mod_Rewrite Cheat Sheet

13. Regular Expressions Cheat Sheet

14. PHP Cheat Sheet

15. MySQL Cheat Sheet

16. SEO Cheat Sheet

Πηγή πληροφορίας www.webappers.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Τα καλύτερα Cheat Sheets για web developers γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter