22Οκτ

Επιλέγοντας Modifications στο WordPress

, 22 Οκτωβρίου 2008 | WORDPRESS | 2 Σχόλια

Λέγοντας Modificatios ή Plugins αναφερόμαστε σε επιπρόσθετα scriptakia τα οποία βοηθούνε στην καλύτερη προώθηση του περιεχομένου μας. Ενδεικτικά μερικά από τα καλύτερα Plugins είναι τα εξής:

 1. MetaTags Generator: Δημιουργία metatags για τα posts και για το blog.
 2. Metamarks: Δυνατότητα προσθήκης Social Bookmarking των σελίδων σας σε ελληνικά δίκτυα.
 3. Search Everything: Η μηχανή αναζήτησης του WordPress υποστηρίζει αναζήτηση μόνο μέσα στα titles του wordpress. Με αυτό το plugin σας δίνεται η δυνατότητα να ψάχνετε και μέσα στο κείμενο.
 4. Smart Youtube: Δυνατότητα να προσθέσετε Youtoube Videos μέσα στα posts σας.
 5. Wassup: Script στατιστικών για το Blog σας.
 6. WP Polls: Polls (Δημοσκοπήσεις) για την ιστοσελίδα σας.
 7. WPemail: plugin που δίνει την δυνατότητα να αποστείλουνε οι χρήστες σας mail στους φίλους τους για κάποιο post που τους φαίνεται ενδιαφέρον.
 8. WordPress Related Posts: Το προσθέτεται στο Blog σας και οι χρήστες βλέπουνε posts σχετικά με το post που έχετε δημοσιεύσει. Τις περισσότερες φορές είναι με βάση την κατηγορία ή τα Tags.
 9. WordPress SiteMap generator: Σας βοηθάει στην δημιουργία XML Sitemap.
 10. WP Posts: Μετρήστε πόσες φορές έχουνε διαβάσει οι χρήστες τα posts σας.
 11. Subscribe to comments: Δώστε στους χρήστες σας την δυνατότητα να “ακολουθούνε” τα νέα comments, μέσω e-mail
 12. Gravatar Με λίγη επεξεργασία στο comments.php οι χρήστες σας θα έχουνε το δικό τους εικονίδιο, εάν χρησιμοποιούνε την υπηρεσία Gravatar
 13. wp-ajax-newsletter: Προσθέστε newsletter, στο WordPress!
 14. events-calendar: Προγραμματίστε events και δημοσιεύστε τα έτσι ώστε οι χρήστες σας να παραβρεθούν!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Επιλέγοντας Modifications στο WordPress γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter