8Δεκ

Χριστουγεννιάτικα wallpapers!

, 8 Δεκεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Τα Χριστούγεννα εκτός από μεγάλη θρησκευτική γιορτή είναι μια εποχή με όμορφα συναισθήματα, με παιδικές νοσταλγίες, με όμορφες βιτρίνες με πολλές και διάφορες εικόνες που πλημμυρίζουν το κόσμο.

Το Web Design Blog σας φέρνει αυτή την γιορτινή και μοναδική ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με μια μικρή συλλογή δωρεάν Christmas wallpapers για το desktop του υπολογιστή σας.


by blirk.net


by Vladstudio


by blirk.net


by Vladstudio


by dimpo


by Vladstudio


by hdwallpapers.net


by hybridoworks


by blirk.net


by blirk.net


by blirk.net


by WallpaperzBy WallpaperStock


by Vladstudio


by blirk.net


by blirk.net


by blirk.net

Για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει, ακόμα:
http://www.blirk.net/wallpapers/christmas/
http://vladstudio.com/wallpapers/?kw=christmas
http://www.hongkiat.com/blog/beautiful-christmas-wallpapers-for-your-desktop/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Χριστουγεννιάτικα wallpapers! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter