20Μάιος

Comment Info Tip WordPress plugin

, 20 Μαΐου 2008 | WORDPRESS | 0 Σχόλια

Το Comment Info Tip, είναι ένα WordPress plugin το οποίο συλλέγει πληροφορίες για τους σχολιαστές σας. Για να δείτε αυτές τις πληροφορίες, δεν έχετε παρά να περάστε το ποντίκι σας πάνω από το όνομα του σχολιαστή που σας ενδιαφέρει. Οι πληροφορίες που μπορείτε να δείτε είναι οι παρακάτω:

  1. Αν ο σχολιαστής έχει κάνει μονάχα ένα σχόλιο, τότε αυτό θα αναφέρεται στο tool tip, που θα λέει ότι ο σχολιαστής έχει κάνει 1 σχόλιο.
  2. Αν ο σχολιαστής έχει κάνει περισσότερα από ένα σχόλια, τότε εκτός από τον αριθμό των σχολίων του, θα φανούν και τα τελευταία 3 posts στα οποία έχει κάνει comment. Τα posts αυτά θα είναι Links που θα οδηγούν απευθείας στο αντίστοιχο Post.
  3. Αν ο σχολιαστής έχει κάνει περισσότερα από ένα σχόλια, και έχει διαθέσιμο RSS feed στο δικό του Blog, τότε θα εμφανιστεί ένα κομμάτι κειμένου από το τελευταίο του post στο tool tip μαζί με τα 3 posts στα οποία έχει κάνει comment στο δικό σας blog!
  4. Και τέλος εάν πρόκειται για pingback ή για trackback, τότε το tool tip θα σας ενημερώσει και γι’ αυτό όταν κάνετε Mouseover.

Comment info tip wordpress plugin

Το plugin αυτό είναι Δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από το
http://www.search-this.com/comment-info-tip/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Comment Info Tip WordPress plugin γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter