28Ιαν

Εμπνευσμένα websites για να ενισχύσετε την δημιουργικότητα σας.

, 28 Ιανουαρίου 2009 | INSPIRATION | 1 Σχόλιο

Σίγουρα η οπτική “απορρόφηση” όμορφων εικόνων και καλοσχεδιασμένων εικαστικών συνθέσεων ενισχύουν την δημιουργικότητα του graphic/ web designer και προσφέρουν “τροφή” στο ανθρώπινο υποσυνείδητο που μελλοντικά θα χρησιμοποιηθεί έμμεσα σε όμορφα και ελκυστικά design.

Πρόσφατα το Design Shard δημοσίευσε μια σύντομη λίστα από εμπνευσμένα websites που προσφέρουν πλούσιες οπτικές εμπειρίες κάθε λογής που αξίζουν να αφιερώσετε λίγο χρόνο από το καθημερινό σας πρόγραμμα για να τα δείτε.

1) FFFFOUND!
ffffound

2) COOL SHOWCASE
coolshowcase

3) GRAPHIC-EXCHANGE
graphicexchange

4) PSDTUTS FLICKR GROUP
psdtutsflickr

5) ALL CAPS PROJECT
allcapsproject

6) SKATEBOARDS
skateboards

7) CLICK FOR ART
clickforart

8) STATION
station

9) CG SOCIETY
cgsociety

10) BEHANCE
behance

Για περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα websites μπορείτε να αντλήσετε εδώ.
Πηγή πληροφορίας το www.designshard.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εμπνευσμένα websites για να ενισχύσετε την δημιουργικότητα σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter