28Απρ

Έχετε πρόβλημα στον εργασιακό σας χώρο με το Twitter, καμουφλάρετε το σαν Excel με το spreadtweet.

, 28 Απριλίου 2009 | SOCIAL NETWORKING | 0 Σχόλια

Το σημερινό άρθρο απευθύνεται περισσότερο στους θερμούς υποστηρικτές και οπαδούς του microblogging παρά στους επαγγελματίες που ασχολούνται με διαδικτυακές εφαρμογές και τα συναφή. H αλήθεια είναι πως όλο το φάσμα των Social Media και περισσότερο το Twitter έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούμε σαν χρήστες στο εργασιακό και προσωπικό μας χρόνο. Η ανάγκη για λήψη και μετάδοση πληροφορίας και ειδήσεων, η κοινωνική δικτύωση με χρήστες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό διαδικτυακό δεσμό με την διαδεδομένη πλατφόρμα που ονομάζεται Twitter. Μερικές φορές η ανάγκη γίνεται εθισμός που παραλληλίζεται με την καθημερινότητα μας.

Σήμερα το Web Design Blog σας παρουσιάζει ένα περίεργο τρόπο ώστε να μπορέστε να καμουφλάρετε τη χρήση του Twitter στον χώρο που δουλεύετε. Ουσιαστικά υπάρχει ένα διαθέσιμο, δωρεάν πρόγραμμα το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να προβάλλεται εικαστικά το Twitter σαν Excel, δίδοντας έτσι οπτικά την ψευδαίσθηση ότι εργάζεστε. Ο δημιουργός και εμπνευστής του spreadtweet είναι ο Elliott Kember, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην προσωπική του ιστοσελίδα.

spreadtweets

Επίσης είναι απαραίτητη η λήψη του Adobe Air για την εγκατάσταση και ενεργοποίηση του. Λήψη του spreadtweet.

Συμπληρωματικά θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας πως μερικές φορές το αντικείμενο των άρθρων που δημοσιεύονται στο WDB διαφοροποιούνται από την κλασική θεματολογία γύρω από το Web design/ development, SEO κτλ και εστιάζονται σε Social Media, τα οποία πλέον αποτελούν ένα μεγάλο αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικτυακής μας ζωής.

*Το WDB σε ουδεμία περίπτωση δεν ωθεί τους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη η κατάσταση επέλθει.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Έχετε πρόβλημα στον εργασιακό σας χώρο με το Twitter, καμουφλάρετε το σαν Excel με το spreadtweet. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter