27Νοέ

9 Δωρεάν υδρόγειες σφαίρες σε vector format, για download

, 27 Νοεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Λίγο πολύ, κάποια στιγμή στην καριέρα σας σαν Web Designer, θα σας έχει χρειαστεί μια υδρόγειος σφαίρα. Διαβάζοντας το blog Siah Design, ανακαλύψαμε μια διαθέσιμη προς αποθήκευση (Δωρεάν) συλλογή υδρογείων σε Vector και θεωρήσαμε αναγκαίο να σας το μεταφέρουμε. Οι υδρόγειες που προσφέρονται είναι αυτές που φαίνονται στο δείγμα και μπορείτε να τις κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, είτε κάνοντας κάνοντας κλικ στην εικόνα/δείγμα ή εδώ.

Τα συγκεκριμένα γραφικά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ελεύθερα σε όλα σας τα project χωρίς κανένα περιορισμό. Απαγορεύεται να τα μεταπωλήσετε, να τα νοικιάσετε ή να τα κατοχυρώσετε.

Το πηγαίο άρθρο μπορείτε να το δείτε και να το διαβάσετε στα αγγλικά στην σελίδα http://siahdesign.com/archives/523

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 9 Δωρεάν υδρόγειες σφαίρες σε vector format, για download γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter