3Σεπ

6 Firefox Extenions που θα κάνουν το σερφάρισμα πιο ευχάριστο.

, 3 Σεπτεμβρίου 2008 | BROWSERS | 0 Σχόλια

Υπάρχει μια πληθώρα εργαλείων που μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα πλοήγησης του διαδικτύου που ονομάζεται Firefox. Το Web Design Blog σας προτείνει 6 Firefox extenions που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για ένα ευχάριστο και άνετο «σερφάρισμα».

Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκετε την πληροφορία που θέλετε εύκολα και γρήγορα στο διαδίκτυο ασχέτως εάν είναι για προσωπικό ή επαγγελματικό σκοπό. Να μπορείτε να πετύχετε εργονομία και να έχετε ελαστικότητα στην οργάνωση της αποθηκευμένης πληροφορίας που επιθυμείτε. Γιατί να βομβαρδίζεστε στο διαδίκτυο με άστοχη πληροφόρηση που κυρίως απαρτίζεται από διαφημίσεις και το φιλτράρισμα τους σας καταναλώνει τον πολύτιμο σας χρόνο;


Ad Block Plus

Το συγκεκριμένο εργαλείο μπλοκάρει τα ενοχλητικά διαφημιστικά που καθυστερούν το download (φόρτωση/ κατέβασμα) μιας ιστοσελίδας, κόβει κυριολεκτικά το 90% αθόρυβα χωρίς ενοχλητικά μηνύματα.

Fox Marks

Χρησιμοποιήστε το FoxMarks για να αποθηκεύετε τα bookmarks / αγαπημένα σας και να μπορείτε να τα χρησιμοποιήστε σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω του online λογαριασμού σας.

Customize Google

Σας επιτρέπει να τροποποιείτε τις υπηρεσίες που προσφέρει το Google δίνοντας διάφορες και ουσιαστικές επιλογές.

Fire FTP

Εάν έχετε blog ή συντηρείτε κάποιο website, μπορείτε να τα ανανεώνετε ανεβάζοντας αρχεία με το Fire FTP. Μπορεί άνετα να προτιμηθεί από μια πληρωμένη ή δωρεάν client εφαρμογή.

Web Mail Notifier

Ένα ωραίο εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να δέχεστε ενημέρωση εάν έχετε λάβει email από πολλαπλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email). Το Web Mail Notifier προβάλλεται στο status bar και σας ενημερώνει με ειδοποίηση πότε έχετε καινούργιο email.

Download Helper

Σας επιτρέπει να κατεβάσετε (download) Flash αρχεία και άλλα Media αρχεία στον υπολογιστή σας.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 6 Firefox Extenions που θα κάνουν το σερφάρισμα πιο ευχάριστο. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter