21Νοέ

Flexigrid – η ελκυστική και πρακτική λύση αντί για tables.

, 21 Νοεμβρίου 2008 | JQUERY | 2 Σχόλια

Η εξέλιξη του Internet και των σχετικών τεχνολογιών προσφέρει νέες δυνατότητες στην κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών. Πλέον υπάρχουν νέοι, πιο ελκυστικοί και πρακτικοί τρόποι προβολής στοιχείων και περιεχομένου ενός website. Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας jQuery μπορείτε να προσφέρετε μια πλούσια εμπειρία στον χρήστη/επισκέπτη με λιγοστή δουλειά, αφού απαιτείται ελάχιστος χρόνος για την εφαρμογή του.

Σήμερα το Web Design Blog στα πλαίσια των νέων τεχνολογιών και έξυπνων πρακτικών λύσεων σας παρουσιάζει το Flexigrid.

Το Flexigrid είναι ένα «ελαφρύ» script βασισμένο εξολοκλήρου σε jQuery το οποίο σας δίνει την δυνατότητα προβολής tabular data με ένα πολύ όμορφο και πρακτικό τρόπο, μπορεί να συνδεθεί με xml και να τραβάει δυναμικά περιεχόμενο από οποιαδήποτε βάση. Το βασικότερο πλεονέκτημα που έχει είναι οι ειδικευμένες επιλογές παραμετροποίησης και διαφορετικής εμφάνισης των δεδομένων που προσφέρει στον χρήστη/επισκέπτη.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες και demos στο Flexigrid website.

Η έκδοση είναι BETA αλλά σίγουρα αξίζει να χρησιμοποιηθεί και να παρακολουθηθεί η εξέλιξη του. Το Web Design Blog στην έρευνα που διεξάγει, παραθέτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα πληροφορίες που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις στις σύγχρονες ανάγκες του απαιτητικού επαγγελματία.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Flexigrid – η ελκυστική και πρακτική λύση αντί για tables. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter