10Δεκ

Διαβάστε δωρεάν ένα από το καλύτερα βιβλία σχετικά με τη χρήση CSS “The Art & Science Of CSS” για δύο εβδομάδες!

, 10 Δεκεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Μέσα στα πλαίσια της online προώθησης το Sitepoint διαθέτει δωρεάν για download ένα πολύ καλό βιβλίο που λέγεται “The Art & Science of CSS”. Κοστίζει $39.95 και θα είναι για δωρεάν download από το website του Sitepoint για δύο εβδομάδες. Εάν ενδιαφέρεστε να διευρύνετε τις γνώσεις σας, προτείνουμε να το κατεβάσετε και να το διαβάσετε. Aναλύει καλές τεχνικές και σημαντικές πληροφορίες για την σωστή χρήση CSS.

Περιλαμβάνει τα εξής:

 • Ξεπεράστε το τετράγωνο design
 • Δημιουργήστε ξεχωριστά backgrounds
 • Σχεδιάστε εκπληκτικά menu/navigation
 • Σωστή χρήση τίτλων για μέγιστη αναγνωσιμότητα
 • Cross browser τεχνικές
 • Πολλές αξιόπιστες απαντήσεις σε γνωστές ερωτήσεις σχετικά με την χρήση CSS.

Υπάρχει μια μικρή διαδικασία για να ενεργοποιήσετε το download, θα πρέπει να κάνετε follow το Sitepoint στο Twitter για να σας στείλουν dm με τον σύνδεσμο αποθήκευσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο βιβλίο.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Διαβάστε δωρεάν ένα από το καλύτερα βιβλία σχετικά με τη χρήση CSS “The Art & Science Of CSS” για δύο εβδομάδες! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter