18Μαρ

Δωρεάν πασχαλινά εικόνιδια από το IconDock

, 18 Μαρτίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το WDB σας παρουσιάζει μια συλλογή από πανέμορφα Πασχαλινά εικονίδια για δωρεάν χρήση που πρόσφατα δημοσιευτήκανε από το IconDock. Η συλλογή περιλαμβάνει κουνελάκια, πουλάκια, χρωματιστά πασχαλινά αυγά σε μορφή PDF (vector) ώστε να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε.

Δώστε στα designs σας και στα εποχιακά banner την Πασχαλινή ατμόσφαιρα προβάλλοντας αυτά τα όμορφα γιορτινά σχεδιαστικά στοιχεία.

Δωρεάν λήψη εικονιδίων σε αρχείο PDF

Δωρεάν λήψη εικονιδίων σε αρχείο PDF

Τα εικονίδια είναι πνευματική ιδιοκτησία του IconDock και διατίθενται δωρεάν για προσωπική και εμπορική χρήση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν πασχαλινά εικόνιδια από το IconDock γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter