28Μάιος

Δωρεάν glossy εικονίδια για ecommerce εφαρμογές

, 28 Μαΐου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Ένας πολύ καλός τρόπος για να σχεδιάσετε ελκυστικά websites τα οποία έχουν εμπορικό χαρακτήρα και παρέχουν online shopping είναι να χρησιμοποιείτε όμορφα εικονίδια που δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση και «σπάνε» την μονοτονία της επανάληψης.

Σας παρουσιάζουμε 32 δωρέαν* glossy (γυαλιστερά) εικονίδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ecommerce εφαρμογές.
free ecommerce icons
Αποθηκεύστε τα εικονίδια

*Θερμή παράκληση να διαβάσετε το readme.txt πριν τα χρησιμοποιήσετε για να είστε ενήμεροι για τα πνευματικά δικαιώματα.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν glossy εικονίδια για ecommerce εφαρμογές γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter