13Ιούν

Δωρεάν εικονίδια (σημαίες χωρών)

, 13 Ιουνίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

To web design blog σας παρουσιάζει μια σειρά από δωρεάν εικονίδια τα οποία προβάλλουν διάφορες σημαίες χωρών. Όλα τα εικονίδια (18px*12px) είναι σε υψηλή ποιότητα σε μορφή gif και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιστοσελίδες – websites που απευθύνονται σε χώρες του εξωτερικού.

Πατήστε το γραφικό για να τα κάνετε download ή το παρακάτω σύνδεσμο.

Free flag icons
Αποθηκεύστε τα εικονίδια σε μορφή zip

Τα εικονίδια είναι πνευματική ιδιοκτησία της Fineicons και διατίθενται δωρεάν για προσωπική και επαγγελματική χρήση, απαγορεύεται ρητά η πώληση τους και η εμπορική εκμετάλλευση τους.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν εικονίδια (σημαίες χωρών) γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter