16Απρ

urbanfonts – μία τεράστια συλλογή δωρεάν γραμματοσειρών (fonts).

, 16 Απριλίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Πολλές φορές οι web designers καταφεύγουν στην λύση δωρεάν γραμματοσειρών (fonts) για να ελαχιστοποιήσουν τα έξοδα τους και για να προσφέρουν περισσότερες εικαστικές λύσεις στους πελάτες τους. Μία πολύ καλή πηγή δωρεάν γραμματοσειρών είναι το urbanfonts το οποίο περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα όλων των ειδών. Προβάλλονται περισσότερο από 8.000 δωρεάν γραμματοσειρές κατηγοριοποιημένες για ευκολότερη πλοήγηση και εύρεση που επιθυμείτε.

Υπάρχουν και γραμματοσειρές επί πληρωμής για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.urbanfonts.com.

urbanfonts

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο urbanfonts – μία τεράστια συλλογή δωρεάν γραμματοσειρών (fonts). γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter