2Ιούν

10 δωρεάν Grunge γραμματοσειρές

, 2 Ιουνίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

To WDB σας παρουσιάζει την τελευταία συλλογή από δωρεάν γραμματοσειρές που δημοσιευτήκανε στο myinkblog, ολοκληρώνοντας μια σειρά από πανέμορφες συλλογές. Περιλαμβάνει 10 δωρεάν Grunge γραμματοσειρές που έχουν σχεδιαστεί με λεπτομέρεια και ξεχωριστό στυλ.

1. 28 Days Later [ Download ]

28dayslater11

2. A Bite [ Download ]

abite

3. Astonished [ Download ]

astonished

4. Birth of a Hero [ Download ]

birthofahero

5. Bleeding Cowboys [ Download ]

bleedingcowboys4

6. Broken 15 [ Download ]

broken15

7. Downcome [ Download ]

downcome2

8. Tiza [ Download ]

tiza2

9. Trashco [ Download ]

trashco1

10. VTKS Distress [ Download ]

vtksdistress2

Η συγκεκριμένη συλλογή διατίθενται μόνο σε λατινικούς χαρακτήρες
Πηγή πληροφορίας: www.myinkblog.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 10 δωρεάν Grunge γραμματοσειρές γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter