14Σεπ

24 δωρεάν brushes για να δημιουργείτε φωτεινά εφέ στο Photoshop

, 14 Σεπτεμβρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 4 Σχόλια

To WDB σας παρουσιάζει μια δωρεάν συλλογή από sparkling light effects για το Photoshop, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Colorburned. Η συλλογή διατείθεται δωρεάν για προσωπική και επαγγελματική χρήση και περιλαμβάνει 24 υψηλής ανάλυσης brushes (.abr) για να δημιουργείτε φωτεινά εφέ, προσφέροντας άλλη μια σχεδιαστική λύση στα μοναδικά design σας.

24 φωτεινά εφέ στο Photoshop

Δείγμα 2

Δείγμα 2

Αποθήκευση αρχείου (15.2 MB)

*Απαγορεύεται ρητά η διανομή και η πώληση της συγκεκριμένης συλλογής.

Πηγή πληροφορίας το colorburned.com / www.webdesignerdepot.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο 24 δωρεάν brushes για να δημιουργείτε φωτεινά εφέ στο Photoshop γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

4 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter