7Οκτ

Online εργαλεία για να δημιουργήσετε το δικό σας social network δωρεάν.

, 7 Οκτωβρίου 2008 | SOCIAL NETWORKING | 2 Σχόλια

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε το δικό σας social network που να παρέχει στους χρήστες επιλογές, δυνατότητες και περιβάλλον παρόμοιο με το Facebook; Υπάρχουν αρκετά δωρεάν εργαλεία τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ώστε να δημιουργήσετε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο online. Το Web Design σας παρουσιάζει έξη δωρεάν λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αναλυτικότερα:

1. Ning
Το Ning είναι η πιο γνωστή online πλατφόρμα για τους χρήστες που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους social network εύκολα, γρήγορα και δωρεάν.

2 .SocialGO
Το SocialGO είναι άλλη μία αξιόπιστη λύση που περιλαμβάνει αρκετές επιλογές για να δημιουργήσετε το δικό σας ολοκληρωμένο social network.


3. Elgg
To Elgg είναι ένα δωρεάν εργαλείο δημιουργίας online κοινωνικών δικτύων που δίνει έμφαση σε αναπτυγμένες δυνατότητες για οργανώσεις, groups και άτομα.

4. WackWall
Άλλο ένα δωρεάν εργαλείο αξιοσημείωτο να αναφερθεί.

5. Webjam

6. Lovdbyless

Πηγή πληροφορίας το woork.blogspot.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Online εργαλεία για να δημιουργήσετε το δικό σας social network δωρεάν. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter