11Απρ

Free Open Source Flash MP3 Player

, 11 Απριλίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το web site MP3 Player, δημοσίευσε το Open source MP3 Flash player. Πρόκειται για ένα streaming MP3 player σε Flash, open source, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί κατάλληλα και να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα ή στο blog σας με ιδιαίτερη ευκολία.

Open source Flash MP3 Player

Το Open source MP3 Flash player υπάρχει διαθέσιμο σε 5 διαφορετικές εκδόσεις και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για download από το προαναφερθέν site.

 1. Mini
  Η πιο ελαφριά μορφή του Player
  (Download mini player)
 2. Normal
  Η πρώτη, γνήσια έκδοση του Open source MP3 Flash player
  (Download normal player)
 3. Maxi
  Η πιο πλήρης έκδοση και η έκδοση η οποία θα συνεχίσουν οι προγραμματιστές να αναπτύσσουν.
  (Download maxi player)
 4. Multi
  Έκδοση στη οποία φαίνεται και η λίστα των τραγουδιών.
  (Download multi player)
 5. Js
  Έκδοση η οποία είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να μπορείτε να την εισάγετε στην ιστοσελίδα σας με JavaScript. Η έκδοση αυτή, δεν έχει γραφικό περιβάλλον, αλλά μπορεί να ελεγχθεί πλήρως από την JS.
  (Download js player)

Πηγή: http://flash-mp3-player.net/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Free Open Source Flash MP3 Player γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter