13Οκτ

Μία απίστευτη συλλογή από δωρεάν patterns.

, 13 Οκτωβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 3 Σχόλια

Οι σύγχρονες ανάγκες του Web designer για παροχή διαφορετικών εμπνευσμένων εικαστικών λύσεων , καθίστα απαραίτητη την συνεχή έρευνα για νέα στοιχεία και πηγές που να αποτυπώνουν τις στιλιστικές τάσεις της εποχής.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μία απίστευτη συλλογή από δωρεάν patterns σχεδιασμένα από την AVA7*. Ο τρόπος πλοήγησης και προβολής των πολυάριθμων σχεδίων είναι πολύ εύχρηστος ώστε να μπορείτε εύκολα να βρίσκεται το κατάλληλο μοτίβο για το εικαστικό σας.

*Τα σχεδιαστικά μοτίβα (patterns) που προβάλλονται στο άρθρο είναι πνευματική ιδιοκτησία της AVA7. Επιτρέπεται η ελεύθερη χρήση, αλλά όχι η μεταπώληση και διανομή τους.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Μία απίστευτη συλλογή από δωρεάν patterns. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

3 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter