9Ιαν

Δωρεάν splatter textures από το Bitbox

, 9 Ιανουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

To WDB στην προσπάθεια του να ενισχύσει την εικαστική ικανότητα των Ελλήνων web designers, παρέχοντας δωρεάν ποιοτικό υλικό, παρουσιάζει μια μικρή αλλά αξιόλογη συλλογή που δημοσίευσε πρόσφατα το Bitbox. Είναι σχεδιασμένα από τον ταλαντούχο Caleb Kimbrough και απευθύνονται στους επαγγελματίες καλλιτέχνες του διαδικτύου που επιθυμούν να σχεδιάσουν εικαστικά τα οποία να ξεχωρίζουν, αποτυπώνοντας πιο “αρτιστικούς” τόνους.

ΔΕΙΓΜΑ

paint

Σε πελάτες και γενικότερα projects που δεν έχουν καθαρά εταιρικό χαρακτήρα και δεν απαιτούνται χρωματικά guidelines (branded websites) προτείνετε ο εμπλουτισμός τέτοιων δημιουργικών στοιχείων. Πειραματιστείτε, εκφράστε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες μέσα από ένα επιτυχημένο design. Εκμεταλλευτείτε την πληθώρα του υλικού που υπάρχει στο διαδίκτυο για να παρέχετε υψηλής ποιότητας design με επίκαιρα web trends στους πελάτες σας, διαφοροποιώντας τους θετικά στην ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες | Download αρχείου

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν splatter textures από το Bitbox γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter