12Ιαν

Δωρεάν WordPress Premium Theme

, 12 Ιανουαρίου 2009 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 1 Σχόλιο

Πάντα είναι ωραία όταν κάποιος μας δίνει κάτι δωρεάν. Ιδιαίτερα όταν αυτό που μας δίνει είναι και κάτι καλό, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. Σήμερα το Web Design Blog, βρήκε ένα πολύ καλό Premium Theme για WordPress, το οποίο παρέχεται χωρίς χρέωση σε οποιονδήποτε θέλει να το αποθηκεύσει και να το χρησιμοποιήσει.

freemium-wordpress-theme

Το FREEmium theme έχει σχεδιαστεί από τον Paul Kadysz και έχει αναπτυχθεί από τον Dariusz Siedlecki. Σαν Premium Theme, έχει κάποιες λειτουργίες που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα themes για WordPress. Συγκεκριμένα το FREEmium (FREE + Premium =FREEmium), υποστηρίζει μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

 • flickrRSS plugin support
 • Quick submitting to web2.0 websites support
 • Threaded comments support
 • Widgetised sidebar
 • jQuery navigation
 • Advertising space
 • Δωρεάν άδεια χρήσης για εμπορικά και μη εμπορικά blog και
 • είναι όλο σε XHTML 1.0 Transitional

Εκτός από τα παραπάνω, η FREEbiesdock.com σάς επιτρέπει να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές θέλετε, είτε στα χρώματα είτε σε οποιοδήποτε μέρος του Theme ελεύθερα. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του FREEmium για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να δείτε το Live Demo, ή να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ στην Αποθήκευση του FREEmium.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν WordPress Premium Theme γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

One comment so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter