12Δεκ

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα fonts!

, 12 Δεκεμβρίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το WDB σας παρουσιάζει μια συλλογή από όμορφα Χριστουγεννιάτικα fonts για δωρεάν χρήση που πρόσφατα δημοσιευτήκανε στο woork.blogspot.com. Δώστε στα designs σας, στις γιορτινές κάρτες και στα εποχιακά banner την γιορτινή ατμόσφαιρα. Δυστυχώς τα fonts είναι διαθέσιμα μόνο με Λατινικούς χαρακτήρες, αλλά σίγουρα θα χρησιμεύσουν σε κάποιο σχεδιαστικό στοιχείο, για να τονίσετε το Χριστουγεννιάτικο συναίσθημα.

St. Nicholas – Free for personal use / Download St. Nicholas
nickolas

Grinched Regular – Free for personal use – Created by Dennis Ludlow / Download Grinched Regular
kabbom

PorcelainFree for any use / Download Porcelain
merryxmas

Snowballs / Download Snowballs
snwoballs

Christmas on crack – Free for personal use- Created by Parallax / Download Christmas on crack
xmas-on-crack

Alaskan Nights – Free for personal use / Download Holly Handwritten
alaskan-nights

Holly Handwritten / Download Alaskan Nights
hoolly

Frosty Free for any use- Created by Fontalicious / Download Frosty
frosty

Humbug / Download Humbug
humbug

Ότι καλύτερο για τα γιορτινά designs!
Πηγή πληροφορίας το woork.blogspot.com

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα fonts! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter