7Απρ

TwitterKeys, για πιο δημιουργικά tweets!

, 7 Απριλίου 2009 | SOCIAL NETWORKING | 0 Σχόλια

Η πλατφόρμα του Τwitter δέχεται όλων των ειδών των χαρακτήρων μιας και υποστηρίζει UTF-8. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να εισάγετε, εκτός από γράμματα και αριθμούς και διάφορα ενδιαφέροντα σύμβολα με τα οποία μπορείτε να κάνετε πιο όμορφα τα Tweets σας.

Παραδείγματος χάρη, αντί να γράψετε “Θα πάω ταξίδι με το αεροπλάνο“, μπορείτε να γράψετε “Θα πάω ταξίδι με το ✈”. Εκτός από να δίνετε άλλο χαρακτήρα στα Tweets σας, μπορείτε να γλιτώνετε και χαρακτήρες. Έτσι σε ένα μήνυμα χωράει περισσότερο νόημα. Διαθέσιμοι χαρακτήρες για το micro-blogging σας είναι όσοι φαίνονται στον παρακάτω πίνακα . Μπορείτε να κάνετε απλά copy & paste το σύμβολο ή τα σύμβολα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Επειδή είναι δύσκολο να θυμάστε όλα αυτά τα εικονίδια που προσφέρονται, ο @boris & @sandervdv του The Next Web Blog δημιούργησαν ένα floating window το οποίο μπορείτε να εμφανίζετε κατά βούληση όταν κάνετε tweet και απλά να κάνετε copy & paste τα σύμβολα που σας ενδιαφέρουν στα tweets σας. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτό το floating window, δεν έχετε παρά να μεταβείτε στην σελίδα του άρθρου και να κάνετε drag & drop το Bookmark link που προσφέρει (στη μέση περίπου του άρθρου), πάνω στο bookmarks toolbar σας. Έτσι, έχετε οποιαδήποτε στιγμή στη διάθεσή σας τα σύμβολα για να τα χρησιμοποιήσετε όπου και όποτε θέλετε.

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του Web Design Blog Kyanoun για την πηγή του άρθρου.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο TwitterKeys, για πιο δημιουργικά tweets! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter