28Φεβ

Google Webmaster Central τώρα και στο YouTube

, 28 Φεβρουαρίου 2009 | WEBMASTER TOOLS | 0 Σχόλια

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Google ανακοίνωσε την έναρξη του Google Webmaster Central channel στο YouTube. Αυτό το YouTube κανάλι, έχει σαν σκοπό να συμπληρώνει το http://googlewebmastercentral.blogspot.com και να ενισχύει την επικοινωνία με τους Search Engine Optimizers, τους Web Designers, τους Web Developers και τους Web Masters.
Για να το επισκεφτείτε, απλά κάντε κλικ στον σύνδεσμο http://www.youtube.com/GoogleWebmasterHelp. Ο βασικός παρουσιαστής των νέων τεχνολογιών είναι ο Matt Cutts και σύμφωνα με αυτόν τα resources που θα παρουσιάζονται στο Google Webmaster Central channel θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να καταφέρουν καλύτερο indexing και crawling των websites τους και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα σε αυτά, δίνοντας τη δυνατότητα να ανοίξουν νέα κανάλια επικοινωνίας με τους χρήστες.

googlewebmastercentral_youtube

Τα πρώτα videos παρουσιάζουν κάποιες τεχνικές και τεχνολογίες που δημοσίευσε το Google Webmaster Central to 2008 και κάποιες άλλες που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από τις αρχές του 2009.

Αν δεν είσαστε εγγεγραμμένοι στο Google Webmaster Central channel αξίζει να το επισκεφτείτε και να γραφτείτε, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που δημιουργεί η Google για εσάς τους επαγγελματίες του χώρου.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Google Webmaster Central τώρα και στο YouTube γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter