5Φεβ

Έλληνες Web Designers/Developers παρουσιαστείτε!

, 5 Φεβρουαρίου 2009 | Uncategorized | 8 Σχόλια

we-want-you1Το Web Design Blog, πραγματοποίησε μια έρευνα στο διαδίκτυο για Έλληνες Web Designers/Developers, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Στην κίνησή μας αυτή πιστέψαμε πως θα βρούμε εκατοντάδες Έλληνες του χώρου, αλλά τα νούμερα ήταν πολύ μικρότερα! Για το λόγο αυτό σας καλούμε να στείλετε στο email μας webmaster@webdesignblog.gr ή στο twitter account μας τα στοιχεία σας, ώστε να τα δημοσιεύσουμε στη λίστα των Ελλήνων Web Designers/Developers που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μέσα στο μήνα.

Τα στοιχεία που θα παρουσιάσουμε θα είναι όνομα, link σε προσωπικό website ή blog, link στο twitter account σας και link στο facebook account σας. Ο τόπος κατοικίας σας δεν έχει σημασία. Δεν μας πειράζει δηλαδή αν μένετε στο εξωτερικό. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τους Έλληνες επαγγελματίες του χώρου. Όταν λέμε επαγγελματίες εννοούμε ανθρώπους που εργάζονται σαν web designers, web authors, web developers, flash animators, flash developers, hard core web programmers, κλπ. Θέλουμε δηλαδή να προβάλουμε όλους εσάς που συμβάλλετε στη δημιουργία του Ελληνικού διαδικτύου!

Συνοψίζοντας, λοιπόν, χρειαζόμαστε από εσάς τα παρακάτω:

  • Όνομα
  • Link σε προσωπικό site/blog
  • Link στο twitter
  • Link στο facebook

Αιτήσεις που έχουν σαν στόχο την προώθηση εταιρειών του χώρου δεν θα γίνουν δεκτές. Τελευταία μέρα κατάθεσης των αιτήσεων είναι η 13η Φεβρουαρίου 2009.

Η λίστα με τα στοιχεία θα δημοσιευτεί από το Web Design Blog σε αλφαβητική σειρά και όλα τα links, θα είναι dofollow.

Σας περιμένουμε!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Έλληνες Web Designers/Developers παρουσιαστείτε! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

8 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter