30Ιούν

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το ένα έτος επιτυχημένης λειτουργίας του Web Design Blog.

, 30 Ιουνίου 2009 | Uncategorized | 2 Σχόλια

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας πώς ο διαγωνισμός για το ένα έτος επιτυχημένης λειτουργία του Web Design Blog ολοκληρώθηκε. Λόγω μίας συμμετοχής διαγωνιζομένου η απόφαση πάρθηκε από τα μέλη του WDB χωρίς δημόσια ψηφοφορία.

happy-birthday
Ο νικητής του διαγωνισμού είναι:
Παναγιώτης Γρηγορόπουλος (Pantso)
www.pantso.gr

To twitter background image που σχεδίασε ο Παναγιώτης προβάλλεται πλέον στο WDB Twitter account.

Ο νικητής κερδίζει 2 εκπληκτικά i.Tech Dynamic Bluetooth headsets και συγκεκριμένα:

  • 1 μαύρο Bluetooth i.VoicePRO το οποίο βασίζεται σε πρωτοποριακή τεχνολογία 2 μικροφώνων για τέλεια απομόνωση θορύβου και
  • 1 στερεοφωνικό πράσινο Bluetooth i.Tech Clip D-Radio, το οποίο συνδυάζει τέλεια την επικοινωνία με τη διασκέδαση, με OLED οθόνη 13 ψηφίων, FM ραδιoφωνο και αναγνώριση κλήσης.

Τα δώρα είναι ευγενική χορηγία της Tech4U, ο επίσημος αντιπρόσωπος των i.Tech Dynamic mobile accessories στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Το WDB ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή τους και δεσμεύεται πως στο μέλλον θα υπάρξουν νέοι διαγωνισμοί με περισσότερα πλούσια δώρα.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το ένα έτος επιτυχημένης λειτουργίας του Web Design Blog. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter