3Απρ

Διαγωνισμός design με δώρα, για τα Χρόνια πολλά του Web Design Blog!

, 3 Απριλίου 2009 | HOT POSTS | 6 Σχόλια

Το Web Design Blog συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας! Στο διάστημα αυτό έχει δημοσιεύσει 266 άρθρα και έχει γίνει η καθημερινή πηγή πληροφόρησης για περισσότερους από 400 σταθερούς αναγνώστες! Συνολικά οι σελίδες του έχουν διαβαστεί πάνω από 80.000 φορές σε περισσότερες από 96 χώρεςτου κόσμου!

Στόχος του Web Design Blog είναι, από την πρώτη κιόλας μέρα, να προσφέρει ποιοτικά άρθρα, νέα και πολλά resources σε όλους εσάς, τους επαγγελματίες και τους fans του χώρου.

happy-birthday

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του Web Design Blog, διοργανώνουμε τον πρώτο μας διαγωνισμό! Χορηγός του διαγωνισμού είναι η Tech4U, ο επίσημος αντιπρόσωπος των i.Tech Dynamic mobile accessories στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Τα δώρα που θα κερδίσει ο νικητής είναι 2 εκπληκτικά i.Tech Dynamic Bluetooth headsets και συγκεκριμένα:

  • 1 μαύρο Bluetooth i.VoicePRO το οποίο βασίζεται σε πρωτοποριακή τεχνολογία 2 μικροφώνων για τέλεια απομόνωση θορύβου και
  • 1 στερεοφωνικό πράσινο Bluetooth i.Tech Clip D-Radio, το οποίο συνδυάζει τέλεια την επικοινωνία με τη διασκέδαση, με OLED οθόνη 13 ψηφίων, FM ραδιoφωνο και αναγνώριση κλήσης.

Σχετικά με το διαγωνισμό

Καλείστε να σχεδιάσετε και να μας στείλετε το καλύτερο Twitter background image για το twitter account του Web Design Blog. Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι όπως θέλετε. Υπάρχει πλήρης ελευθερία έκφρασης, αρκεί να είναι branded με το λογότυπό μας το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ σε μορφή .psd και να μην περιέχει x-rated ή/και οποιοδήποτε υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Επίσης, όλα τα design πρέπει να είναι original και να μην αποτελούν αντιγραφές άλλου παρόμοιου εικαστικού. Το μέγεθος του background πρέπει να είναι τουλάχιστον 1680×1050 pixels και βεβαίως το βάρος του να μην ξεπερνάει τα 700K που θέτει ως μέγιστο όριο το Twitter.

Μπορείτε να μας στέλνετε εικαστικά μέχρι το τέλος του Μαΐου 2009 στο email μας, webmaster@webdesignblog.gr. Κάθε designer μπορεί να στείλει ένα εικαστικό.

Εκτός από τα δώρα τι άλλο κερδίζει ο νικητής;

Τα Twitter Backgrounds που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα αναρτηθούν στο Web Design Blog και στη συνέχεια εσείς οι αναγνώστες θα ψηφίσετε ποιό από όλα είναι το καλύτερο! Ο νικητής, εκτός από τα i.Tech Dynamic Bluetooth, θα προβληθεί σε επόμενό μας άρθρο, καθώς και στην Twitter σελίδα μας, αφού το Twitter Background του/της θα αντικαταστήσει το τωρινό, μέχρι να ξαναγίνει κάποιος αντίστοιχος διαγωνισμός, ή μέχρι να αποφασιστεί να αλλάξει από την ομάδα του blog.

Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος;

Όλοι οι Έλληνες Web Designers – Graphic Designers.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και δημιουργικότητα!

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Διαγωνισμός design με δώρα, για τα Χρόνια πολλά του Web Design Blog! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

6 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter