9Ιούν

Μαυρόασπρα εικονίδια υψηλής ποιότητας

, 9 Ιουνίου 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Ο designer Paul Armstrong έχει σχεδιάσει μια ομάδα εικονιδίων με θέμα το ασπρόμαυρο. Συγκεκριμένα, έχει ετοιμάσει 250 εικονίδια σε ανάλυση 18×18 χωρίς χρώμα, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στο σχεδιασμό στοιχείων λειτουργικών σημείων ιστοσελίδων και εφαρμογών. Η συλλογή περιλαμβάνει βέλη, καλάθια, φύλλα εγγράφων, φούσκες για σχόλια και πολλά άλλα. Η δουλειά που έχει κάνει ο Paul Armstrong είναι λεπτομερής και σύμφωνα με τα όσα γράφει στο site του, έχουν σχεδιαστεί pixel by pixel.

Τα εικονίδια μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε αρκεί να ακολουθήσετε τους όρους χρήσης όπως αναφέρονται στο Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 United States License.

Paul Armstrong icon set

Για να δείτε τα εικονίδια σε .png πατήστε εδώ.
Για να κατεβάσετε τα εικονίδια σε .zip πατήστε εδώ.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Μαυρόασπρα εικονίδια υψηλής ποιότητας γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter