30Μαι

IE Tester – Ελέγξτε τις σελίδες σας σε όλες τις εκδόσεις του Internet Explorer

, 30 Μάϊος 2008 | ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ | 0 Σχόλια

Το IE Tester είναι ένας δωρεάν browser, ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τις σελίδες σας με το rendering του IE8 beta 1, IE7 IE 6 και IE5.5 στα Windows Vista και στα Windows XP. Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα βρίσκεται σε έκδοση Alpha Release και δεν είναι ολοκληρωμένο. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από εδώ ή να επισκεφτείτε τη σελίδα του κατασκευαστή.

IE Tester

Αν έχετε απορίες, ή συναντήσετε δυσκολίες με τη χρήση του προγράμματος, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον κατασκευαστή στο webmaster@core-services.fr ή να επισκεφτείτε το σχετικό IETester forum.

Οι απαιτήσεις του IE Tester είναι:

 • Windows Vista ή Windows XP
 • Internet Explorer 7 για καλύτερα αποτελέσματα

Γνωστά προβλήματα της έκδοσης Alpha Release είναι:

 • Μερικές φορές εξαφανίζεται το περιεχόμενο της σελίδας αν την κάνετε resize.
 • Τα κουμπιά Previous – Next δεν δουλεύουν ακόμα σωστά
 • Δεν δουλεύει σωστά το Focus
 • Τα Java Applets δεν δουλεύουν
 • Το Flash δεν δουλεύει στην προβολή IE 6.0

Αναμένουμε την πρώτη beta έκδοση, οπότε και θα αναφερθούμε και πάλι στο θέμα αυτό.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο IE Tester – Ελέγξτε τις σελίδες σας σε όλες τις εκδόσεις του Internet Explorer γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter