5Μαρ

IETester για άλλη μια φορά

, 5 Μαρτίου 2009 | Uncategorized | 0 Σχόλια

ietesterΈνα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι web designers / developers στον σχεδιασμό και στην κατασκευή web εφαρμογών είναι ο έλεγχος ορθής λειτουργίας στα διάφορα προγράμματα πλοήγησης διαδικτύου που υπάρχουν σήμερα. Το βασικό θέμα εστιάζεται περισσότερο στις διαφορετικές εκδόσεις του IE (IE6, IE7 και IE8) που δεν μπορούν να εγκατασταθούν ξεχωριστά στο λογισμικό του κάθε υπολογιστή, καθιστώντας τον έλεγχο συμβατότητας στις συγκεκριμένες εκδόσεις μια ταλαίπωρη διαδικασία στο κάθε επαγγελματία.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει κυκλοφορήσει ένα δωρεάν πρόγραμμα που ονομάζεται IETester, γνώριμο σε πολλούς, το οποίο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο και απλοποιεί την προαναφερόμενη διαδικασία ελέγχου συμβατότητας στις διάφορες εκδόσεις του IE σε μέγιστο βαθμό. Η πρόσφατη έκδοση 0.3v που διατίθενται για δωρεάν λήξη λειτουργεί για Vista / XP και υποστηρίζει τις εκδόσεις ΙΕ5.5, IE6, IE7 και IE8 RC1. Το IETester συνεχώς εξελίσσεται, προσθέτοντας νέες επιλογές, διορθώνοντας λειτουργικά ζητήματα, παρέχοντας μια αξιόπιστη και σταθερή λύση.

Το WDB έχει αναφερθεί στο παρελθόν για την χρησιμότητα του IETester, αλλά αξίζει να επισημανθεί για άλλη μια φορά, αφού αρκετοί νέοι και παλιοί web designers / developers δεν το γνωρίζουν, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε διάφορα επίπονα τεχνάσματα και σε χρονοβόρα online εργαλεία.

ietester

Λήψη IETester 0.3v / σε αρχείο zip

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο IETester για άλλη μια φορά γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter