11Σεπ

Εντυπωσιακά websites σχεδιασμένα με WordPress

, 11 Σεπτεμβρίου 2008 | WORDPRESS | 3 Σχόλια

Μπορεί το WordPress αρχικά να σχεδιάστηκε για την δημιουργία ιστολογιών (blogs), αλλά στην πορεία εξελίχθηκε και πλέον χρησιμοποιείται για την κατασκευή ιστοσελίδων. Η παραμετροποίηση του και η γραφιστική προσαρμογή του συνδυάζονται άψογα δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μία συλλογή από εντυπωσιακά websites σχεδιασμένα με WordPress που αξίζει να δείτε. Πανέμορφα designs με αξιοθαύμαστη γραφιστική λεπτομέρεια “στημένα” με το οικείο πια WordPress. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν γίνεται αντιληπτή η χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας καθώς το design δεν παραπέμπει σε WordPress layout.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εντυπωσιακά websites σχεδιασμένα με WordPress γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

3 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter