23Ιούν

Εκπληκτικά Flash websites που αξίζει να δείτε – μέρος 1ο

, 23 Ιουνίου 2008 | FLASH | 2 Σχόλια

H χρήση του Flash μπορεί να αποφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. Η κίνηση, η μουσική σε συνδυασμό με εντυπωσιακά γραφικά δημιουργούν συναισθήματα μιας μοναδικής διαδικτυακής εμπειρίας. Η πρόοδος της συγκεκριμένης πλατφόρμας τον τελευταίο καιρό με συνδυασμό την εξέλιξη της τεχνολογίας στην διαδικτυακή ταχύτητα, ενισχύουν πλέον ολοκληρωμένες δυναμικές διαδραστικές εφαρμογές.

Το Web Design Blog σας παρουσιάζει μερικά εκπληκτικά Flash websites που αξίζει να δείτε:

 1. National Grid
  http://www.nationalgridfloe.com/
 2. Mathieu Badimon
  http://lab.mathieu-badimon.com/
 3. The Eco Zoo
  http://ecodazoo.com/
 4. Lacoste Future
  http://www.lacoste-future.com/
 5. Section Seven
  http://sectionseven.com/
 6. DVEIN
  http://www.dvein.com/
 7. Kid’s Cold Aid
  http://demo.fb.se/e/apoteket/sneezeaid/site/index_en.html
 8. VodaFone Journe
  http://www.vodafonejourney.com/
 9. Virtual Knee Surgery
  http://www.edheads.org/activities/knee/
 10. Get The Glass
  http://www.gettheglass.com/
 11. Our Vice
  http://www.ourvice.com/

συνεχίζεται…

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Εκπληκτικά Flash websites που αξίζει να δείτε – μέρος 1ο γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

 • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

  10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
 • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

  Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter