10Απρ

jQuery cheat sheet σχεδιασμένο για iPhone.

, 10 Απριλίου 2009 | JQUERY | 0 Σχόλια

To iPhone εκτός από ένα πανέμορφο smart phone αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε δυναμικό χρήστη και επαγγελματία του διαδικτύου. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες και γρήγορες αναφορές σε θέματα και ζητήματα που σας αφορούν. Μεγάλες εταιρίες και διαδεδομένα websites έχουν σχεδιάσει ειδικά mobile websites που μπορούν να προσπελαστούν από smart phones και γενικότερα από ανεπτυγμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας με πρόσβαση στο Internet, για άνετο και αποτελεσματικό browsing.

Το WDB σας εντόπισε ένα πολύ ενδιαφέρον online jQuery cheat sheet το οποίο απευθύνεται κυρίως σε web authors / front end web developers. Αποτελεί ένα αξιόλογο βοήθημα για κάθε επαγγελματία που χρησιμοποιεί jQuery και προτείνεται ανεπιφύλακτα για τους σελιδοδείκτες του iPhone / iPod σας. Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή με πρόσβαση στο Internet και είναι απόλυτα αναγνώσιμο από τους σύγχρονους W3C browsers.

jquery1

http://labs.colorcharge.com/jtouch/

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο jQuery cheat sheet σχεδιασμένο για iPhone. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter