9Μαρ

Η απόλυτη λίστα για το jQuery.

, 9 Μαρτίου 2009 | JQUERY | 2 Σχόλια

Από τότε που πρώτο-παρουσιάστηκε το jQuery στις 11 Ιανουαρίου το 2006 από τον John Resig, κανείς δεν πίστευε πως θα είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από την διαδικτυακή κοινότητα. Μέσα σε μια διετία και μετά την ανακοίνωση το Σεπτέμβριο του 2008 πως η Microsoft και η Nokia θα υιοθετήσουν το jQuery στην επίσημη τεχνολογική πλατφόρμα ανάπτυξης τους, κατάφερε να εδραιωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας πολύπλευρες λύσεις στο τρόπο εμφάνισης περιεχόμενου ενός διαδικτυακού τόπου. Πλέον όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και εταιρίες χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία (JavaScript library) , σχεδιάζοντας websites με καλύτερο navigation / UI προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους σημερινούς χρήστες του διαδικτύου.

Το WDB σας παρουσιάζει μια αξιόλογη λίστα συνδέσμων που περιλαμβάνουν χρήσιμο υλικό, tutorials, plugins για όσους θέλουν να γνωρίσουν το jQuery και να το εφαρμόσουν στη δουλειά τους.

Ξεκινώντας το jQuery

screenshot

Τα καλύτερα posts που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο σχετικά με jQuery resources, tutorials & plugins:

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Η απόλυτη λίστα για το jQuery. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

2 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • φίλε ψάχνω τρόπους έμαθα ακόμα και html έκατσα και έφτιαξα το html μόνο μου , γράφω και δικά μου ποστ αποτέλεσμα? τσακώθηκα με γνωστή σελίδα που έπαιρνε δικά μου ποστ ! και όχι μόνο ανακάλυψα ύπουλες τακτικές που έχει ! μιας και από την φύση μου το ψάχνω το θέμα στα πάντα και όταν έβαλε με no follow όποτε ? συμπέρασμα μόνο με ύπουλες τακτικές έχουν κόσμο και όλα αυτά στην Ελλάδα που έχουν χιλιάδες κόσμο χωρίς να κουραστούν να γράψουν δικά τους! χωρις copy paste θα ηταν ενα τίποτα και η google κανει τα στραβά μάτια αντί να της πάει στον πάτο , μιλαω για πολυ γνωστή σελίδα, που παίζει να μου έκανε και αντι seo! γιατι ανακαλυψα της λαμογιες του

    Ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε backlinks
  • "Σημασία έχουν οι αναφορές που γίνονται για αυτόν τον διαδικτυακό τόπο στα κοινωνικά δίκτυα και ο αριθμός των σελίδων που συνδέεται προς αυτές. " σε αυτό το συμπέρασμα έχει καταλήξει ο περισσότερος κόσμος και ίσως είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η ορθολογική χρήση των social media!

    Τα SEO Rankings έχουν πεθάνει;

Latest From Twitter