12Φεβ

Όμορφα και μοντέρνα logo galleries για να αντλήσετε νέες ιδέες και να ενισχύσετε την έμπνευση σας.

, 12 Φεβρουαρίου 2009 | INSPIRATION | 4 Σχόλια

Ένα από τα δυσκολότερα και πιο κουραστικά έργα που αντιμετωπίζει ο graphic designer είναι η δημιουργία και η σχεδίαση ενός λογοτύπου. Η πρόκληση της γέννησης μιας εικαστικής ιδέας όπως και να αποτυπώνεται, γραμμικά η όχι, αποτελεί ένα σύγχρονο ψηφιακό άθλο όπου μπορεί να καταναλώσει απεριόριστες ώρες σκληρής δουλείας και πολύπλευρης έμπνευσης. Η κορεσμένη σχεδιαστικά γραφιστική αγορά αναζητά νέες συνθέσεις, νέα χρώματα και φρέσκες εικαστικές ιδέες που θα κάνουν την διαφορά και θα φέρουν την ικανοποίηση και την τελική αποδοχή του εκάστοτε απαιτητικού πελάτη.

Το WDB σας προτείνει μερικά όμορφα logo galleries τα οποία περιλαμβάνουν μοδάτα, μοντέρνα και όμορφα λογότυπα, όπου μπορείτε να αντλήσετε ιδέες και να ενισχύσετε την έμπνευση σας.

logogala

logogalleria

logospire

logofury

ucreative

logooftheday

logomoose

logos

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Όμορφα και μοντέρνα logo galleries για να αντλήσετε νέες ιδέες και να ενισχύσετε την έμπνευση σας. γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

4 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter