10Απρ

Metamarks 0.5. Ένα WordPress plug-in που θα σας συνδέσει με την Ελληνική Social Bookmarking σκηνή

, 10 Απριλίου 2008 | WORDPRESS | 3 Σχόλια

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί αν υπάρχει κάποιο Plug-in για το WordPress Blog σας, που να βοηθάει τους χρήστες σας να αποθηκεύουν τις σελίδες σας σε Ελληνικά Social Bookmarking websites; Αν ψάχνετε για μια τέτοια λύση, υπάρχει. Το όνομα της είναι Metamarks και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκδοση 0.5.

Το Metamarks WordPress Plug-in, σχεδιάστηκε και αναπτύσσεται από τον Νίκο Αναγνώστου ο οποίος γράφει για το metablogging.gr. Στην τωρινή του έκδοση περιλαμβάνει 8 Ελληνικά Social Bookmarking sites, τα Baza, Blogspace, Bobit, Buzz, Check it, Cull, Digme, 2 ξένα το del.icio.us και το Google Bookmars, καθώς και το Facebook που προσφέρει δυνατότητες Page Posting και το Twitter που μέσω της ιδιότητάς του σαν Microblogging platform μπορεί να βοηθήσει στην άμεση μετάδοση συνδέσμων.

Metamarks buttons

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε απευθείας στο metablogging.gr.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Metamarks 0.5. Ένα WordPress plug-in που θα σας συνδέσει με την Ελληνική Social Bookmarking σκηνή γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Ο Σπύρος Παπασπυρόπουλος είναι βραβευμένος Web Professional που δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματκού Web Design και του Search Engine Optimisation (SEO) από το 1999. Το 2004 ίδρυσε μαζί με τον Γιάννη Ευσταθίου την βραβευμένη εταιρία x2interactive Web Agency και το 2008 το Web Design Blog.

3 comments so far

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter