28Οκτ

Δωρεάν συλλογή jQuery που δεν πρέπει να χάσετε!

, 28 Οκτωβρίου 2009 | JQUERY | 0 Σχόλια

Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες του διαδικτυακού κλάδου καταφεύγουν πλέον σε λύσεις javascript για θέματα προβολής περιεχομένου. Το WDB κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει σχετικά άρθρα για τη συγκεκριμένη τεχνολογία και έχει τονίσει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της χρήσης της. Το jQuery αποτελεί ένα εργαλείο που προσφέρει δυνατότητες καλύτερης εμφάνισης του περιεχομένου και των στοιχείων που απαρτίζουν ένα διαδικτυακό τόπο, βελτιώνοντας το UI και δημιουργώντας μια διαφορετική εμπειρία με θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα το Web Design Blog παρουσιάζει μια δωρεάν συλλογή που δεν πρέπει να χάσει κανείς web designer/ developer και ονομάζεται jQuery Tools 1.12. Περιλαμβάνει όλα τα μοντέρνα εφέ και τα είδη διαδεδομένων τρόπων εμφάνισης περιεχομένου που εφαρμόζονται στα σύγχρονα websites και “ζυγίζει” μόνο 5.72Κ!

jqeury_tools

Πηγή πληροφορίας σημερινού άρθρου.

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το άρθρο Δωρεάν συλλογή jQuery που δεν πρέπει να χάσετε! γράφτηκε από το WebDesignBlog. Η ομάδα μας σας υπενθυμίζει πως αν θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα του διαδικτύου και για επιλεγμένα άρθρα μας, μπορείτε να γραφτείτε εύκολα στο Newsletter μας ή στο RSS Feed μας.

Σχολιάστε

Back to top

Recent comments

  • Ευχαριστούμε για το σχόλιο Ευγενία. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει παρόμοια γραμματοσειρά με την ENGLAND HAND στα Ελληνικά.

    10 δωρεάν καλλιγραφικές γραμματοσειρές
  • Πολύ χρήσιμο άρθρο. Ο αλγόριθμος της Google εξελίσσεται και μαζί του και η τέχνη του seo. Θα έλεγα ότι ωθεί τους seo experts σε μια πιο ολιστική προσέγγιση της online παρουσίας των πελατών τους. Αυτο σημαίνει ότι θα πρέπει να εμπλακούν σε θέματα content strategy, branding και social media γιατί η Google συνυπολογίζει όλα αυτά όταν αποφασίζει για το ranking μιας ιστοσελίδας. Ειδικά το content είναι το κλειδί στην νέα εποχή του search engine optimization. Θα πρέπει να δημιουργείται έχοντας στο μυαλό μας κυρίως τον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας και λιγότερο τις μηχανές αναζήτησης. Θα πρέπει να προσθέτει πραγματικό value στους αναγνώστες του και ιδεατά να έχει χαρακτηριστικά που να συμβάλλουν στη δημιουργία buzz στα social media. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν με φυσικό τρόπο

    Google Panda 3.3, Google Venice και 38 επιπλέον αλλαγές στον αλγόριθμο της Google

Latest From Twitter